Aanbod

R3NEW gelooft in communities. Er zit kracht in groepen mensen die elkaar vertrouwen, voor elkaar zorgen en elkaar uitdagen en verder helpen. Tegelijkertijd is het zien ontwikkelen van gezond functionerende groepen een stevige uitdaging. R3NEW is gespecialiseerd in community development in wijken, en zien deze beweging graag groeien. Doe je mee?

SMALL

Introductietraining

Holistisch wijkpionieren. Wááát? Wellicht ook jouw reactie. Lang niet iedereen is zich bewust van de opmars van wijkinitiatieven waarin bewoners zelf een verschil willen maken, in hun eigen leven en dat van anderen. Tijdens de gratis online introductietraining bespreken we met elkaar wat een holistische wijkcommunity inhoudt en waar je rekening mee moet houden bij het opzetten ervan.

topimg

Verdiepingsmodules

De hele samenleving bestaat uit gemeenschappen, communities, tribes. Dit geldt voor families, scholen en bedrijven, maar ook voor sportverenigingen, buurten en wijken. R3NEW heeft haar kennis en ervaring samengevat in zeven kernelementen voor het opzetten van gezonde communities. Deze kernelementen zijn uitgewerkt in onze verdiepingsmodules.

persoonlijke coaching

Zelf aan de slag

R3NEW is altijd op zoek naar wijkpioniers; bewoners met passie en daadkracht, die binnen onze beweging een eigen community (wijkgroep) willen ontwikkelen. Deze wijkpioniers worden onderdeel van de expertgroep, en kunnen rekenen op intensieve coaching & training, een stevig netwerk en toegang tot allerlei praktische faciliteiten. Kortom: ga je pionieren vanuit R3NEW dan sta je er zeker niet alleen voor.