AANBOD

R3NEW verlangt naar herstel en bloei in de wijken van Nederland. Daarbij geloven we in relatie, in community. Er zit kracht in groepen mensen die elkaar vertrouwen, voor elkaar zorgen en elkaar uitdagen en verder helpen. Tegelijkertijd is het zien ontwikkelen van gezond functionerende groepen een stevige uitdaging. R3NEW is gespecialiseerd in community development in wijken, en ziet deze herstelbeweging graag groeien. Doe je mee?

In onze maandelijkse R3*NEWS delen we verhalen, inspiratie en kennis, vanuit theorie én praktijk.Meld je ook aan en ontvang alles wat je wil weten over wijkcommunities in je mailbox.  

DOWNLOAD E-BOOK

Tien jaar ervaring in het opbouwen van communities hebben we samengevat in onze eigen IBCD-aanpak. Download ons E-Book en leer welke essenties belangrijk zijn, en hoe je deze een plek kunt geven binnen jouw community. Op deze manier bouw jij door op onze lessen, en werken we samen aan een beweging van herstel en bloei in de wijken van Nederland.

Download webinar

Wellicht loop jij al een tijdje rond met het verlangen als christen meer zichtbaar te zijn in je wijk. Alleen of samen met een aantal anderen wil je graag verschil maken en leven vanuit Gods herstelplan. Wijkcommunities bieden daarvoor een prachtige mogelijkheid. Door het introductiewebinar leer je wat een wijkcommunity inhoudt en hoe je dit zelf in je eigen wijk kan starten.

Join R3NETWORK

Regelmatig ontmoeten we elkaar als communityleiders en wijkpioniers ook ergens in Nederland. Op 8 april 2022 staat de volgende R3NETWORK gepland in Ede van 13.00-17.00 uur. De middag is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over wijkpionieren en sociale initiatieven binnen en buiten het netwerk van R3NEW. Aanmelden kan door een mail te sturen aan info@r3new.nl. 

Training

Wij willen jou helpen een wijkcommunity te bouwen. Dat doen we niet alleen door theorie en voorbeelden te delen, we helpen je om dit gelijk in de praktijk te brengen. In het pionierstraject trek je tien maanden met ons en anderen op, en bouw je onderhand aan jouw eigen community. Ook is het mogelijk de training als team te volgen. Klik op de knop voor meer info.