Aanbod

R3NEW gelooft in communities. Er zit kracht in groepen mensen die elkaar vertrouwen, voor elkaar zorgen en elkaar uitdagen en verder helpen. Tegelijkertijd is het zien ontwikkelen van gezond functionerende groepen een stevige uitdaging. R3NEW is gespecialiseerd in community development in wijken, en zien deze beweging graag groeien. Doe je mee?

SMALL

Introductiewebinar

Holistisch wijkpionieren. Wááát? Wellicht ook jouw reactie. Lang niet iedereen is zich bewust van de opmars van wijkinitiatieven waarin bewoners zelf een verschil willen maken, in hun eigen leven en dat van anderen. Via het gratis introductiewebinar leer je in 45 minuten wat een holistische wijkcommunity inhoudt en waar je rekening mee moet houden bij het opzetten ervan.

topimg

Pionierstraject

Wij willen jou helpen een wijkcommunity te bouwen. Dat doen we niet alleen door theorie en voorbeelden te delen, we helpen je om dit gelijk in de praktijk te brengen. In het pionierstraject trek je tien maanden met ons en anderen op, en bouw je onderhand aan jouw eigen community. Kans: de tweede pilot voor seizoen 2021-2022 wordt met 50% korting aangeboden! Er is plek voor maximaal 10 teams.

persoonlijke coaching

Zelf aan de slag

R3NEW is altijd op zoek naar wijkpioniers; bewoners met passie en daadkracht, die binnen onze beweging een eigen community (wijkgroep) willen ontwikkelen. Deze wijkpioniers worden onderdeel van de expertgroep, en kunnen rekenen op intensieve coaching & training, een stevig netwerk en toegang tot allerlei praktische faciliteiten. Kortom: ga je pionieren vanuit R3NEW dan sta je er zeker niet alleen voor.