SIMPEL STARTEN

Eenvoudig starten met jouw eigen initiatief

Wellicht loop jij al langer rond om met – samen met enkele anderen uit jouw wijk – een eigen initiatief in jouw wijk te starten. Je ervaart een sterke passie voor Jezus en je verlangt er naar om in diepere verbinding te komen met God, mede gelovigen én buurtgenoten. Kortom: je neemt discipelschap serieus, en hebt het gevoel dat de plek waar jij woont alles daarmee te maken heeft. Tegelijkertijd weet je nog niet precies welk initiatief je eigenlijk wilt nemen, wat je ervan moet verwachten en waar je dan zou moeten beginnen. Het lijkt je best mooi, maar ook complex en spannend. Goed nieuws! Simpel Starten is dan echt iets voor jou.

DOEL

Simpel Starten geeft je in één avond een duidelijk beeld hoe je kunt starten, wat je daarbij kunt verwachten, en hoe R3NEW jou kan helpen daarbij.

DOELGROEP

Simpel Starten is voor deelnemers aan onze webinars die enthousiast zijn en wat uitgebreider een concrete start willen verkennen.

DATUM

De eerst volgende datum dat we samenkomen rondom Simpel Starten is donderdag 11 november van 19.45 tot 21.30 uur via ZOOM (online).

PIONIEREN IN GRONINGEN

Ik ben Tim, 32 jaar en woon in Hoogkerk (Groningen). Samen met mijn vrouw Christa en twee dochters hebben we het verlangen om als christenen in de wijk zichtbaar te zijn. Vanuit liefde van betekenis zijn, mensen verbinden met God en met elkaar. Om dat concreet vorm te geven zijn we afgelopen seizoen gestart met een R3NEW community in Hoogkerk.

Een community waarin het leven gedeeld wordt. Op een laagdrempelige manier, dichtbij de dagelijkse praktijk. Vanuit het verlangen om met elkaar op te trekken als een familie. Een community die uitreikt: naar God, naar elkaar, en naar de mensen om ons heen.

De eerste stappen vond ik best spannend. Het was en is een sprong in het diepe door het vertrouwde los te mogen laten en nieuwe gebieden te verkennen. Gelukkig doe ik dat niet alleen. De training van R3NEW, speciaal ontwikkeld voor het opbouwen van een wijkcommunity vanuit een christelijke identiteit, is van grote waarde gebleken. Samen met andere pioniers optrekken, de begeleiding van uitstekende coaches en een praktisch ontworpen training volgen, maakte voor mij dat de droom een uitdagende realiteit werd. Een aanrader als je hier zelf ook mee aan de slag hoopt te gaan!
Tim Mulder

Ik WIL OOK SIMPEL STARTEN VERKENNEN