Bouw jij met ons mee?

We zijn een groeiende beweging en altijd op zoek naar energieke pioniers die op hun eigen plek in het klein willen starten met bouwen. Maar ook jou als stagiair, fondswerver, trainer of coach hebben we nodig om wijken te zien bloeien. Neem gerust contact op voor een verkennend gesprek.

René Visser

Pionieren zit René in het bloed. Hij vindt het prachtig om teams en bewegingen van de grond af op te bouwen. Daarom geeft hij met passie en plezier leiding aan R3NEW.

Pieter Barten

Pieter staat bekend om zijn pragmatische aanpak. Deze eigenschap in combinatie met zijn ervaring binnen project-startups, wijkpionieren en community development maakt Pieter de perfecte coach om jouw wijkcommunity een stap verder te helpen.

Jentse van Westen

Jentse is door de wol geverfd in het bedrijfsleven. Hij weet als geen ander hoe je relaties bouwt met je doelgroep, en helpt R3NEW om dit goed vorm te geven. Dankzij Jentse worden de verhalen van R3NEW beschikbaar in alle hoeken van Nederland.

Dieteke Visser

Als groeiende beweging krijgt R3NEW steeds meer te maken met HR vraagstukken, en dat willen we goed oppakken. Tenslotte verdienen onze facilitators, wijkpioniers en vrijwilligers een professionele organisatie. Dieteke kan dit als geen ander en zorgt al jaren dat dit uitstekend op orde is binnen R3NEW. Daarnaast zorgt zij samen met de accountant voor het financieel management.

Mirjam van den Hoek

Mirjam heeft jarenlange ervaring in het sociaal domein, en is inmiddels ook een van de meest ervaren community designers in Nederland. Daarnaast is ze een ervaren trainer. Binnen R3NEW komen al deze kwaliteiten samen, en is Mirjam mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het pionierstraject.

Robbert & Rianne Sinon

Robbert en Rianne zijn bevlogen pioniers, die zich voorbereiden op een groot avontuur in Tsjechië. Als stagiaires binnen R3NEW leren zij over de kansen en uitdagingen van holistisch wijkpionieren, en dragen zij met hun skills en ervaring op allerlei manieren bij aan onze beweging.