Bouw jij met ons mee?

We zijn een groeiende beweging en altijd op zoek naar energieke pioniers die op hun eigen plek in het klein willen starten met bouwen. Maar ook jou als stagiair, fondswerver, trainer of coach hebben we nodig om wijken te zien bloeien. Neem gerust contact op voor een verkennend gesprek.

René Visser

Pionieren zit René in het bloed. Hij vindt het prachtig om teams en bewegingen van de grond af op te bouwen. Daarom geeft hij met passie en plezier leiding aan R3NEW.

Pieter Barten

Pieter staat bekend om zijn pragmatische aanpak. Deze eigenschap in combinatie met zijn ervaring binnen project-startups, wijkpionieren en community development maakt Pieter de perfecte coach om jouw wijkcommunity een stap verder te helpen.

Jentse van Westen

Jentse is door de wol geverfd in het bedrijfsleven. Hij weet als geen ander hoe je relaties bouwt met je doelgroep, en helpt R3NEW om dit goed vorm te geven. Dankzij Jentse worden de verhalen van R3NEW beschikbaar in alle hoeken van Nederland.

Auke van der Galiën

Auke is een kanjer in fondswerving. Voor de communities van R3NEW zet hij de projectplannen om in goede aanvragen, zodat we ons verhaal zo goed mogelijk aan fondsen kunnen vertellen.

Lonneke Tijhof

Storytelling wordt steeds belangrijker. Zeker als je veel mooie verhalen hebt die je wil delen met de wereld. Dat heeft R3NEW. Lonneke heeft dit in haar vingers, en helpt vanuit haar journalistieke achtergrond bij het verzamelen en schrijven van deze verhalen.