Vrienden van R3NEW

Jij kan een verschil maken! R3NEW bouwt aan een beweging van wijkcommunities die vanuit de waarden van het Koninkrijk een concreet verschil willen maken in de wijken van Nederland. Maar, we kunnen en willen dit niet alleen. Daarom zijn we erg dankbaar voor de vrienden van R3NEW die dankzij hun maandelijkse giften een belangrijke bijdrage leveren aan het opbouwen van deze beweging.

Wij vinden het geweldig als jij ook vriend van R3NEW wilt worden. Dat betekent dat je deze beweging een warm hart toedraagt, en je betrokkenheid ook op deze manier wilt uiten! Als dank ontvang jij als kersverse vriend het prachtige boek Herstellers t.w.v. 16,95 cadeau! Laat daarvoor wel even je contactgegevens achter via het formulier op deze pagina. Er zijn drie manieren waarop je kunt bijdragen met een maandelijkse gift:

OPTIE 1 – Je maakt je gift(en) over via een Tikkie. Dit kan via onderstaande button, je kan uiteraard zelf de hoogte van het bedrag bepalen.

OPTIE 2 – Je kan zelf een periodieke overboeking doen vanaf je bankrekening, naar het rekeningnummer van Stichting R3NEW: NL20 RABO 0342 4915 63  (BIC: RABONL2U).

OPTIE 3 – Je kan Stichting R3NEW machtigen om maandelijks een bedrag van jouw rekening te incasseren. Via onderstaand formulier kun je de benodigde gegevens invullen, waarmee de machtiging automatisch ingeregeld wordt.

*Voor alle opties geldt: Stichting R3NEW beschikt over de ANBI erkenning, dus al jouw giften zijn aftrekbaar van de belasting.

MACHTIGINGSFORMULIER

We zullen persoonlijk reageren op jouw toezegging. We streven ernaar dit binnen 24 uur te doen, aarzel niet ons even te mailen mocht het te lang duren. In dat geval is er wellicht iets mis gegaan bij de verzending van het formulier. Wij zullen de afgegeven machtiging zo snel mogelijk uitvoeren, meestal zal dit binnen twee weken gebeuren.