WIJKONDERNEMEN

Als de samenleving de kerk niet meer kan vinden… En kerk niet weet welke plaats ze in moet nemen in die samenleving… Dan zijn er nieuwe wegen nodig die een verschil maken in de wijken van Nederland!

Op 14 oktober organiseren SEED en R3NEW samen een inspiratiemiddag rondom het thema Wijkondernemen. Hou jij van Jezus en je wijk, en ben jij iemand die graag wilt ondernemen? Heb jij een goed idee, en wil je daar iets tastbaars van maken? Durf jij uit de boot te stappen, en je in te zetten voor sociale impact en verandering in jouw wijk? Schrijf je dan in voor deze eerste inspiratiemiddag in Veenendaal.

Wanneer: 14 oktober 2022

Tijd: 13.00 – 16.00 met aansluitend borrel

Waar: De Schutterij 10 in Veenendaal

Kosten: 15 euro

Inschrijven kan door je gegevens achter te laten in het contactformulier. In de bevestigingsmail vind je een link voor de betaling. Door middel van jouw betaling bevestigt je de inschrijving voor de inspiratiemiddag. Tot dan!

Samenwerking

Het idee voor het initiatief van de Wijkondernemen is een samenwerking tussen R3NEW en SEED. Beide hebben een verlangen om mensen te helpen ideeën tastbaar te maken. Ideeën met impact, die wijken en straten laten zien wie Jezus is.

Wij zijn SEED en wij geloven dat wonen, werken en leven een uniek avontuur is en impact heeft op jouw omgeving en context. Wij helpen mensen en organisaties met het ontdekken, ontwerpen en ontwikkelen van ideeën die sociale impact hebben en invulling geven aan missie en zingeving

 

Meer info:

Erik Houmes

erik.houmes@seed-nl.org

+31 6 15 16 87 34

www.seed-nl.org

R3NEW brengt zorg, zaken en zingeving samen met holistisch pionieren. De verschillende activiteiten binnen deze domeinen worden met elkaar verbonden en versterken elkaar. De grootste winst; alle doelgroepen in de wijk worden aangesproken. Niemand hoeft alleen te zijn en iedereen kan van waarde zijn

 

Meer info:

René Visser

rene@r3new.nl

+31 6 33 83 91 76

www.r3new.nl