Met deze challenge word jij uitgedaagd een Hersteller te worden

Deze challenge is inmiddels gestart en is van Hemelvaart tot en met Pinksteren (13 mei-25 mei). Wil je op de hoogte blijven voor een volgende keer? Of wil je de challenge in zijn geheel ontvangen, zodat je die zelf op een ander tijdstip kan doen? Laat dan je gegevens achter via onderstaande button.

Vind jij het leuk om je focus te leggen op je eigen wijk? Wil jij weten wat bidden, foto’s maken, koffie en een kalender met jouw buurt te maken hebben? Laat je uitdagen om op een verfrissende manier je eigen straat in te gaan.

Iedere challenge bestaat uit:

  • Een inspirerend stuk uit het boek “Herstellers” van Gabe Lyons
  • Reflectievragen voor volwassenen én kinderen
  • Een simpele opdracht waar je direct mee aan de slag kan
  • Leuke filmpjes, bijbelteksten, foto’s en liedjes passend bij de challenge van die dag

De challenge bestaat uit je zeven uitdagingen die je in je mailbox ontvangt. Ze zijn leuk en gemakkelijk uit te voeren. Je kunt het alleen oppakken, maar ook met vrienden of je gezin. Wat het je oplevert? Connectie en verbinding in je eigen, directe omgeving. Niet door het organiseren van grootse acties, maar door een wisselwerking. Jij stapt naar buiten, je straat in en laat je verrassen door wat daaruit volgt.

R3NEW, Uitgeverij Gideon en Tearfund hebben de handen ineengeslagen voor deze challenge. Het is hun verlangen dat het koninkrijk van God steeds tastbaarder wordt in Nederland doordat christenen het evangelie zichtbaar leven. Niet op een krampachtige, activistische manier, maar doordat zij ontdekken wie zij zijn: Brengers van herstel.

Gideon boeken

Gideon is uitgever van het boek Herstellers. Zoals ook de andere boeken die Gideon uitgeeft, komt hierin het werk van Gods Geest in de dagelijkse praktijk tot uiting. Herstellers laat een prikkelend geluid horen voor christenen die een verschil willen maken en herstel willen brengen.

Tearfund wil de kerk laten ontdekken welke rol zij speelt in het brengen van herstel in haar eigen buurt. Hiervoor is een mooi programma ontwikkeld: Met beide benen in de Buurt. Haak aan bij de online inspiratieavonden om hiermee aan de slag te gaan.

LOGO_1B_PNG

R3NEW is een beweging van wijkcommunities waarin christenen zich verbinden met anderen om herstel te brengen in hun wijk. Dit doen zij door samen verschil te maken op de vlakken zorg, zaken en zingeving en op deze manier Gods Koninkrijk zichtbaar te maken.